Novaartis

cere oferta

CERE OFERTA

cere oferta

CERE OFERTA

Despre noi

De la o companie mica la lider national

NOVAARTIS este una dintre cele mai mari companii producatoare de paleti, ambalaje din lemn si solutii de ambalare din Romania. In cei peste 25 de ani de activitate, am devenit experti in domeniu, dezvoltand o gama larga de produse si solutii de ambalare standarizate sau custom made. Cu peste 100 de angajati, 5 hectare de facilitati pentru productie si un flux tehnolgic complet, de la exploatare material lemnos pana la servicii de logistica, NOVAARTIS este un partener de incredere pentru clienti nationali si internationali. Certificarea FSC® a materiei prime utilizate, investitia continua in tehnologie moderna, tratamentele fitosanitare riguros aplicate precum si Sistemele Certificate de Management a Productiei si Mediului reprezinta elementele cheie prin care compania garanteaza calitatea constanta a produselor sale si preturi competitive.  Flexibilitatea crescuta a fluxului de productie prin utilizarea unui mix de linii automate si manuale, asigura asamblarea rapida a unei game diversificate de ambalaje din lemn,  standard sau customizate, permitand personalizarea acestora prin logo, text, culoare sau alte elemente distinctive. Obiectivul NOVAARTIS este sa ofere clientilor sai cele mai bune produse si solutii de ambalare din lemn, la cele mai competitive preturi, ajutandu-i astfel sa economiseasca timp si bani. Totodata compania NOVAARTIS urmareste nu numai folosirea rationala a resurselor naturale dar si adoptarea de tehnologii de productie cat mai putin poluante si echiparea instalatiilor tehnologice generatoare de poluanti cu dispozitive care sa previna efectele daunatoare asupra mediului inconjurator. Mai mult decat atat, tinand cont ca utilizeaza ca materie prima lemnul, compania este angajata in proiecte de reimpadurire, impreuna cu diverse ONG-uri si Insitutii ale Statului Roman.

Istoric companie

Drumul catre succes incepe in anul 1994 prin infiintarea unei companii mici de productie cherestea cu doar 3 angajati. In urmatorii 13 ani compania a investit constant in achizitia de echipamente perfomante destinate debitarii si procesarii lemnului, in scopul cresterii capacitatii de productie si a portofoliului de produse. Incepand cu anul 2007 compania isi schimba abordarea de business, prin asumarea unui obiectiv indraznet: trasformarea din procesator de lemn in furnizor de paleti, ambalaje din lemn si solutii de ambalare complete.

12 ani mai tarziu, compania NOVAARTIS este liderul pietei de paleti si ambalaje din lemn din Romania cu peste 100 de angajati, 5 hectare de facilitati pentru productie si logistica, avand capacitatea de a produce lunar peste 100.000 de unitati de produs. Totodata NOVAARTIS este singura companie din sectorul sau de activitate, care detine un flux complet integrat de procesare, de la resurse forestiere proprii, echipe si utililaje pentru exploatarea lemnului, linii automate pentru debitare si asamblare, camere pentru uscare si aplicare tratamente termice, depozite pentru logistica respectiv flota proprie de transport.

Compania este atestata EPAL, UIC, ISPM15, FSC®, ISO 9001, ISO 14001 si  ISO45001. Portofoliul actual include o gama de peste 100 de produse din lemn, o parte insemnata a productiei fiind alocata pentru euro paleti, paleti non euro, kit-uri ambalare transport, cutii industriale din lemn, cutii pentru vin si gastronomie, rame paleti din lemn precum si alte ambalaje personalizate din lemn destinate diverselor industrii.

La solicitarea partenerilor – societatea noastra poate livra produse certificate FSC®.